SCUBA ACADEMY

Laptari Tei nr. 14
Sector 2, Bucuresti, Romania
Phone +4 0726.763.963    WhatsApp Chat

Pont:   
Egalizare
Glosar:
   Metoda de prevenire si corectie a comprimarii. Metoda de egalizare cel mai des folosita este Valsalva si presupune blocarea nasului cu degetele aratator si opozabil in timp ce se sufla aer catre nas.
 
SCUBA DIVING SCUFUNDARI
Top destinatii scufundariScoala de scufundari
    Scoala de scufundari este situata pe litoralul Marii Negre pe plaja din statiunea Jupiter, intre Hotelul Meteor si Hotelul Cometa. Pe langa o echipa entuzisata de instructori profesionisti detinatori de brevet SSI, gata oricand sa va invete practicarea de scufundari in conditii de maxima siguranta, baza de scufundari pune la dispozitia scafandrilor brevetati SSI, NAUI, PADI, CMAS toate facilitatile necesare unei bune scufundari prin incarcarea buteliilor, inchirierea de echipamente de scufundare si accesorii.
Totodata pentru scafandri cu brevet advanced organizam excursii de scufundare la epava submarinului ShCh 206 apartinand marinei sovietice, scufundat la 6 mile departare in larg fata de locatia noastra, in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial.
 

Scoala de scufundari - SCUBA ACADEMY

Ofera cursuri de scufundari in Bucuresti si Constanta la Marea Neagra

    Daca sunteti in cautarea unei experiente senzationale si ruperea de cotidian, va invitam sa urmati un curs de scufundari alaturi de scoala noastra de scufundari. Este o noua experienta care va va deschide o lume noua, o lume a pasionatilor de flora si fauna marina, de excursiile de scufundare si a vacantelor de neuitat in diferite colturi ale lumii.
    Fie ca sunteti o persoana singura, un cuplu sau un grup de prieteni, alaturi de noi veti invata sa va scufundati si sa descoperiti celelalte 2/3 de pe Terra, inca neexplorate de om.

    Etapele care trebuiesc parcurse pentru a obtine brevetul de scufundare sunt foarte simple. Totul incepe cu doua module teoretice, in care veti invat toate detaliile legate de utilizarea a unui echipament de scufundare, continua cu o sectiune de piscina, unde veti incepe acomodarea cu mediul acvatic , iar in final totul va culmina cu patru scufundari efectuate in Marea Neagra, unde va veti perfectiona in utilizarea echipamentului, tehnica flotabilitatii si deplasarii pe sub apa. Totul este foarte simplu, acest curs de scufundare fiind adresat tuturor persoanelor incepand cu varsta de 10 ani.

    Odata cu terminarea cursului, veti intra in posesia brevetului SSI, valabil oriunde in lume, cu acest brevet veti face dovata pregatirii dumneavoastra in domeniul scufundarilor la toate bazele de scufundare de pe intreg globul. Mai mult, daca totul se va transforma in pasiune, aveti posibilitatea sa urmati cursurile de ADVANCED, RESCUE, MASTER, DIVE MASTER, poate chiar si pe cel de INSTRUCTOR.

    Va asteptam alaturi de noi pentru o experienta de neuitat !