SCUBA ACADEMY

Laptari Tei nr. 14
Sector 2, Bucuresti, Romania
Phone +4 0726.763.963    WhatsApp Chat

Pont:   
BCD, Buoyancy Compensator Device
Glosar:
   Compensator de flotabilitate. Vesta compensatoare purtata de scafandrul autonom are rolul sa compenseze flotabilitatea negativa a centurii de lestare.
 
SCUBA DIVING SCUFUNDARI
Top destinatii scufundariScoala de scufundari
    Scoala de scufundari este situata pe litoralul Marii Negre pe plaja din statiunea Jupiter, intre Hotelul Meteor si Hotelul Cometa. Pe langa o echipa entuzisata de instructori profesionisti detinatori de brevet SSI, gata oricand sa va invete practicarea de scufundari in conditii de maxima siguranta, baza de scufundari pune la dispozitia scafandrilor brevetati SSI, NAUI, PADI, CMAS toate facilitatile necesare unei bune scufundari prin incarcarea buteliilor, inchirierea de echipamente de scufundare si accesorii.
Totodata pentru scafandri cu brevet advanced organizam excursii de scufundare la epava submarinului ShCh 206 apartinand marinei sovietice, scufundat la 6 mile departare in larg fata de locatia noastra, in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial.
 

Cursul Open Water - Marea Neagra

Scoala scufundari

Acest curs este urmat de mii de persoane pe glob in fiecare zi. Este cel mai intalnit nivel de pregatire al scufundarilor recreationale si este suficient pentru a te asigura ca poti explora universul subacvatic in conditii de confort si siguranta.

Prin certificarea SSI, una dintre cele mai respectate agentii de certificare la nivel mondial, iti vei castiga dreptul de a te scufunda impreuna cu scuba buddyul tau, indiferent de prezenta unui instructor alaturi de tine. Pentru finalizarea acestui curs de scufundari si obtinerea brevetului de scafandru SSI este necesara parcurgerea urmatorilor pasi:

Trei zile in care vei urma modulele de teorie ( 1 si 2 ), plus modulul de pregatire la piscina.
   Cu ajutorul materialelor educationale primite la curs si prin indrumarile instructorilor nostrii veti parcurge primii pasi necesari obtinerii brevetului de scafandru. Odata parcurse modulele teoretice, prima intalnire cu un echipament de scufundare se va desfasura in piscina unde veti invata practic stabilirea flotabilitatii, golirea mastii, recuperarea regulatoarelor de presiune si a centurii de lestare. Exemple video cu aceste exerctii puteti vedea aici

Doua zile de scufundare la Marea Neagra ( 4 scufundari ):
Prima scufundare va fi o scufundare de placere in care veti face cunstiinta cu mediul acvatic natural, cu flora si fauna Marii Negre. In cadrul celei de-a doua scufundari vor fi exersate cateva din aptitudinile invatate la piscina, iar in cea de-a doua zi de scufundare bagajul de aptitudini se va imbogati cu alte cunstiinte cum ar fi dezechiparea si echiparea BCD ului ( vestei compensatoare ) sub apa, respiratia in buddy breathing si iesirea de urgenta.

Certificarea
Certificarea finala se obtine in urma unui examen teoretic de tip grila care contine 85 de intrebari cu varianta simpla de raspuns. Odata obtinuta certificarea de scafandru SSI veti avea urmatoarele avantaje:
Posibilitatea sa practicati scufundari oriunde in lume cu un alt scafandru certificat la acelasi nivel cu dumneavoastra sau nivel de certificare mai avansat, fara sa fie obligatorie prezenta unui instructor profesionist. Este recomandata, dar nu obligatorie, prezenta unui ghid.
Adancimea maxima la care aveti voie sa va scufundati este 18 metri.
Va puteti inscrie la un curs Advanced Open Water.

Pentru programarea intr-una din grupele noastre de pregatire, contactati-ne !