SCUBA ACADEMY

Laptari Tei nr. 14
Sector 2, Bucuresti, Romania
Phone +4 0726.763.963    WhatsApp Chat

Pont:   
Masca
Glosar:
   O piesa de echipament ce pastreaza un spatiu de aer in jurul ochilor pentru a imbunatati vizibilitatea subacvatica. Nasul este intotdeauna inclus in interiorul mastii pentru a permite egalizarea presiunii.
 
SCUBA DIVING SCUFUNDARI
Top destinatii scufundariScoala de scufundari
    Scoala de scufundari este situata pe litoralul Marii Negre pe plaja din statiunea Jupiter, intre Hotelul Meteor si Hotelul Cometa. Pe langa o echipa entuzisata de instructori profesionisti detinatori de brevet SSI, gata oricand sa va invete practicarea de scufundari in conditii de maxima siguranta, baza de scufundari pune la dispozitia scafandrilor brevetati SSI, NAUI, PADI, CMAS toate facilitatile necesare unei bune scufundari prin incarcarea buteliilor, inchirierea de echipamente de scufundare si accesorii.
Totodata pentru scafandri cu brevet advanced organizam excursii de scufundare la epava submarinului ShCh 206 apartinand marinei sovietice, scufundat la 6 mile departare in larg fata de locatia noastra, in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial.
 

Poti alege un curs de scufundari si astfel obtii propriul brevet de scafandru SSI alaturi de scoala de scafandri Scuba Academy

Scoala de scufundari - cursuri disponibile

   Cu o experienta de peste 35 de ani in formarea pasionatilor de scufundari sau snorkel, SSI este una dintre cele mai mari agentii de brevetare pentru scafandri autonomi la nivel mondial. Detine parteneriate cu peste 2400 de centre de scufundare in peste 110 tari, iar materialele educationale pentru buna desfasurare a unui curs de scufundari se regasesc in peste 25 de limbi internationale.

Programul cursurilor de scufundari poate fi vizualizat aici.
TRY SCUBA DIVING SCUBA DIVER OPEN WATER DIVER
SPECIALTY DIVER NAVIGATION DEEP DIVING
NIGHT LIMITED VISIBILITY BOAT DIVING SEARCH AND RECOVERY
EQUIPMENT TECHNIQUES ENRICHED AIR NITROX STRESS & RESCUE
ADVANCED OPEN WATER DIVER MASTER DIVER DIVECON

SSI Try Scuba - Schnuppertauchen

TRY SCUBA DIVING Este un program dedicat persoanelor care vor sa incerce o experienta subacvatica, insa fara a urma cursul complet de pregatire care duce la obtinerea unui brevet de scafandru. Un instructor de scufundari va va prezenta informatiile teoretice si exercitiile practice necesare pentru buna desfasurare a unei scufundari in piscina. La sfarsitul acestui program veti dobandi experienta unei scufundari asistata de instructor si cu siguranta veti dori sa urmati cursul Open Water.

 

SCUBA DIVER Este un curs de scufundare la finalul caruia cei ce obtin acest brevet de scafandru au libertatea de a se scufunda asistati de un ghid sau un instructor de scufundari pana la adancimea de maxim 12 metri. Acest lucru va va permite sa dobanditi experienta suplimentara odata cu fiecare scufundare efectuata in ape deschise.

 

OPEN WATER DIVER Certificarea SSI Open Water Diver este recunoscuta in toata lumea, acesta fiind nivelul de pregatire preferat de toti cei care doresc sa practice scufundari de agrement. Acest curs de scufundare vã va permite sa efectuati scufundari in ape deschise, impreuna cu alti scafandri brevetati pana la adancimea maxima de 18 metri. Totodata, atunci cand sunteti posesorii unui brevet Open Water, veti putea sa vã achizitionati propriul echipament de scufundare si veti putea incarca butelii cu aer la orice centru de scufundare doriti sa practicati scufundari. Mai multe detalii aici.

 

Specialty Diver

SPECIALITY DIVER Este un nivel intermediar intre nivelul de incepatori la scufundari (Open Water) si nivelul avansat. Pentru a obtine aceasta certificare de scafandru trebuie sa terminati 2 cursuri de specializare si totodata sa aveti efectuate un numar minim de 12 scufundari in ape deschise.

 

 

NAVIGATION La cursul de specializare in Navigare subacvatica veti invata sa folositi busola pentru scufundari si tehnici de utilizare a reperelor naturale. Veti invata sa estimati distantele sub apa, sa navigati dupa un traseu prestabilit si sa va regasiti traseul in functie de anumite puncte cunoscute.

 

DEEP DIVING  Fara un echipament de scufundare adecvat si pregatire serioasa, acest tip de scufundari poate prezenta riscuri ridicate pentru siguranta dumneavoastra. Acest curs de scufundari special va va pregati sa efectuati scufundari la adancime mare intr-un mod sigur si comod.

  

NIGHT LIMITED VISIBILITY  Acesta este un curs de scufundare in cadrul caruia veti experimenta senzatii incredibile odata cu disparitia luminii. Folosind un costum de scafandru adecvat si o lanterna subacvatica cu putere mare de iluminare veti putea observa flora si fauna subacvatica din timpul noptii. Scufundarea de noapte reprezinta un nou mod de a experimenta lumea subacvatica si de aceea este necesar sa inveti tehnici si semne noi.

 

 

BOAT DIVING La cursul de specializare pentru scufundari din barca veti invata tehnicile necesare pentru efectuare de scufundari din barca in siguranta. Totodata, veti invata ce trebuie sa stiti atunci cand calatoriti spre locuri de scufundare cu propriul echipament de scufundare. Este necesar sa urmati acest curs de scufundare inainte de a va programa o vacanta de scufundari in orice locatie exotica.

SEARCH AND RECOVERY  Pe parcursul cursului de cercetare si recuperare subacvatica veti invata sa va stabiliti secvente de cautare si modalitati de cautare cu busola pentru scafandri. Totodata veti invata ce presupune organizarea unei cautari si recuperari, dar si modalitatile de lucru cu o echipa de scafandri. Nodurile sunt element foarte importante pe care va trebui sa le stapaniti, deoarece obiectele , odata gasite, vor trebui recuperate cu ajutorul baloanelor de ridicare.


EQUIPMENT TECHNIQUES Acest curs va va disciplina si veti invata cum sa va alegeti propriul costum de scafandru , cum sa il intretineti si cum sa efectuati reparatii la regulatorul de presiune sau alte elemente ale unui echipament SCUBA

 

ENRICHED AIR NITROX Pe parcursul acestui program de pregatire veti invata sa programati scufundari cu nitrox si cum sa utilizati acest gaz pentru a efectua scufundari in siguranta. Un element important din cadrul unui curs de scufundari cu NITROX este analiza gazului continut in butelia de scafandru cu care urmeaza sa se efectueze scufundarea.

Advanced Open Water Diver

 

ADVANCED OPEN WATER DIVER
 Pentru acest curs va trebui sa te pregatesti temeinic, deoarce reprezinta o evolutie importanta pentru cel ce doreste sa obtina acest brevet de scafandru. La nivel mondial acest curs SSI reprezinta cea mai complexa combinatie de cunostiinte si experienta din domeniul scufundarilor. Nici o alta agentie de certificare din domeniul scufundarilor nu are aceleasi exigente in comparatie cu Scuba Schools International (SSI). Pentru a primi aceast brevet de scafandru va trebui sa aveti patru cursuri de specializare finalizate si un numar de minim 24 scufundari efectuate in ape deschise.   

Master Diver

 

MASTER DIVER Nivelul de certificare Master Diver reprezinta una dintre cele mai inalte certificari la scufundari. Cei ce reusesc sa obtina acest brevet de scafandru poseda cunstiinte complexe in domeniul scufundarilor, dar au si o experienta practica vasta. Pentru a primi aceasta certificare este nevoie ca scafandrul sa finalizeze patru cursuri de specializare, sa fie certificati Diver Stress & Rescue si sa aiba efectuate un minim de 50 scufundari in ape deschise.

 

STRESS & RESCUE Programa cursului trateaza subiecte cum ar fi modalitatea de evitare , recunoastere si rezolvare a problemelor specifice ce pot aparea sub apa, pe parcursul unei scufundari, dar si la suprafata apei. Acest curs de scufundari poate sa se intinda pe parcursul a 2-4 zile si este compus din lectii teoretice, sesiuni practice la piscina, dar si scufundari in ape deschise. O conditie pentru inscrierea la acest curs se refera la posesia unui certificat CPR (Cardiopulmonary resuscitation) si prim ajutor.

 DIVECON  Odata obtinut acest brevet de scafandru, posesorul are urmatoarele drepturi:
Poate lucra pe barcile specifice excursiilor de scufundari, dar si la orice centru de scafandri / scufundari . Va putea sa activeze in calitate de ghid subacvatic si sa planifice scufundari pentru grupurile de turisti subacvatici. Totodata posesorul acestui brevet de scafandru va putea sa asiste un instructor de scufundari SSI la piscina si va putea sa predea o serie de cursuri de specializare cum ar fi Scuba Skills Update, Snorkeling, Try Scuba Diving ( doar la piscina ), Equipment Techniques, Underwater Navigation, Boat Diving, Underwater Photo.

Pentru programarea intr-una din grupele noastre de scufundari, contactati-ne !